info@woonstins.nl| 0513-610455

José Melein

Of uw huis nu in de verkoop staat of het gaat om het huis waarin u woont, interieurarchitecte/verkoopstyliste José Melein kan met kleine ingrepen en creatieve oplossingen uw interieur zo omtoveren dat de woning sneller verkocht wordt of een interieur een karakteristieke uitstraling krijgt, waarin u zich thuis voelt.

Interieurontwerp & advies

José Melein heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van interieurs. Haar HBO-opleiding Architectonische Vormgeving volgde ze aan de Hogeschool voor de kunsten in Kampen. Hier volgde ze lessen in interieurontwerpen, architectonisch ontwerpen en tekenen, bouwkunde, stedenbouwkunde, architectuurgeschiedenis, maquettes bouwen en meubelontwerpen.

Ze heeft vele luxe badkamers mogen ontwerpen voor nieuwbouwwoningen, woonarken en sanitaire ruimtes voor bedrijfspanden. Tevens heeft ze voor bekende Nederlanders als Foppe de Haan en Catherine Keijl badkamers ontworpen.

Woning in de verkoop

Ze luistert goed naar uw wensen en houdt uiteraard rekening met uw budget. Ze geeft adviezen voor interieurs en adviezen voor verkoopstyling. In een handomdraai verandert ze uw woning zo, dat meer potentiële kopers meer mogelijkheden zien in uw huis. Ze maakt plattegronden en 3-dimensionale tekeningen, zorgt voor de fotografie van uw woning en kan ook zorgdragen voor kartonnen meubelen, die uw lege huis de juiste uitstraling geven. Of uw woning in de verkoop gaat of niet, uw huis krijgt een frisse en uitnodigende uitstraling.

portret_jose

José is lid van Crisp, beroepsvereniging voor stylisten
(Centraal Register Interieurstyling Professionals).
Tevens geeft ze kleuradviezen voor Histor en Flexa en is ze Karwei-styliste.

WOONSTINS brengt sfeer in uw huis.